Warning: DOMDocument::load(https://aej.org/feed/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /var/www/hu/aejhun/html/public_html/protected/class/model/RssModel.php on line 24

Warning: DOMDocument::load(): I/O warning : failed to load external entity "https://aej.org/feed/" in /var/www/hu/aejhun/html/public_html/protected/class/model/RssModel.php on line 24
EURÓPAI ÚJSÁGÍRÓK SZÖVETSÉGE MAGYAR TAGOZAT - Tagfelvétel

Európai újságírók szövetsége
magyar tagozat

Tagfelvétel

 

A Magyar Tagozat rendes tagja lehet minden olyan újságíró, aki a demokratikus, átjárható, egységes Európában látja biztosítottnak a magyar demokráciát, a sajtószabadságot, magára nézve kötelezőnek ismeri el az Alapszabályt és a Tagozat két tagja a felvételét ajánlja.


Pártoló tag lehet minden, a Tagozat céljaival egyetértő, azokat támogató külföldi, vagy hazai természetes és jogi személy, amennyiben a Tagozat céljaival egyetért és tevékenysége nem ütközik a jelen Alapszabályban megfogalmazott célkitűzésekbe.


A Tagfelvételt írásban kell kérni a Tagozat elektronikus levélcímén, szakmai önéletrajz és publikációs lista kíséretében!


A Tagfelvételről az Elnökség dönt.